karroc me guzhinjeta

karroc me guzhinjeta

Nostalgjia na shpie në kujtime të largëta atëherë kur edhe ne ishim fëmijë. Dikur loja ishte në natyrë,dhe gjithçka për rrjedhojë ishte dëfrim dhe reagim natyral dhe shumë lojra kërkonin bashkëveprim me shoke e shoqe.(Jo virtualisht si sot e kësaj kohe)

Një nga këto lojra që kërkonte bashkëveprim në 90% të rasteve, ishte karroca me guzhinjeta

Vitet 90

Në fillim kush kishte karrocen kërkonte që të shtyhej dhe më pas i linte karrocen shokut qe sapo e ndihmojë dhe fillonte e shtynte ai shokun.

karroca me guzhinjeta në vitet 90 janë krijuar shumë dhe krijoheshin sipash krijimtarisë dhe mundësise se aksesorëve që mund të kishin në gjendje, sepse jo gjithmonë ishte e lehtë të gjeje dhe materialet për ta bërë karrocën me guzhinjeta.

në vijim mund të klikoni lart imazhit për të shkuar në youtube dhe të shihni se si bëhej karroca me guzhinjeta asaj kohe...

karroce me guzhinjeta

karroc me guzhinjeta

Lini një Përgjigje