Programe per te rregjistruar monitorin tuaj

OCam

Eshte nje program(software) me te vertete i mire dhe ne gjendje te rregjistroje levizjet qe beni ne kompjuterin tuaj dhe qe shihni ne monitor.

Pamja grafike, edhe pse minimaliste, eshte e pelqyeshme dhe  e bukur, do te thoja nga me te mirat qe kam pare per nje program te ketij lloji.

Pasi ta keni instaluar, ju shfaqet nje dritare qe mund ta ridimesiononi, dhe oCam do te rregjistroje gjithçka qe beni brenda dritares qe keni zgjedhur; por nese duam te rregjistrojme komplet ekranin, mjafton te klikojme ne

“Resize” dhe te zgjedhim “full screen”.

Eshte e mundur te beni rregullimet per “codec”, gjithashtu dhe bitrate per filmimin dhe numrin e fotogrameve per sekond. Nder te gjitha mund te vendosni edhe nje limit kohe per rregjistrimin.
Me te vertet fantastik.

Shenim: Kujdes, sepse ne fund te instalimit ju kerkon tju ndryshoje faqen fillestare te internetit, pra nese doni qe mos ta ndryshoni, mjafton te hiqni zgjedhjen perkatese.

Shkarko-Ocam

Debut

 

Ne pak qindra Kb Debut eshte ne gjendje te rregjistroje ekranin video te kompjuterit, duke shtuar mundesine te shtoni me pas nje koment zanor. Pra eshte shume e nevojshme per te krijuar, guida(mesime) te ndryshme video ose tutorial.

Mund te zgjidhni tipin e  videos (avi, wmv, etj.), por edhe rregullimet e tyre, komplet te personalizueshme. Eshte edhe ne gjendje te rregjistroje nga burime video te lidhura ne pc ose nga nje webcam.

Video mund te konfigurohet ne formatin dhe ne dimensionet(p.sh.640×480,etj.). Te gjitha funksionet e debut, mund te ndiqen edhe nga tastiera(me ane te kombinazioneve) qe mund te zgjdhen nga perdoruesi

SHENIM: Ne fillim mund te ruani videot me te gjithe tipet(codec), por pas disa kohesh nese kerkoni te perdorni p.sh codec mpg(ose tipe te tjera codec), vini te ftuar per te blere versioni me pagese. Mund te ruani gjithsesi ne formate te tjera videon si avi, wmv e asf.

Nese rastesisht ju del mesazhi qe versioni falas ka skaduar, atehere duhet ta dizinstaloni  dhe ne pamjen e dizistalimit zgjidhni “downgrade to free version”, per tu kthyer ne programin pa pagese(kjo vlen per te gjithe programet e NCH) Shkarko debut video capture

Lini një Përgjigje