dji osmo – përsosshmëria në realizmin e videoklipeve mbërriti!

dji_osmo_ecaty_com_filmime_dasmash_kameraman_fotograf_tirana_albania

çdo kameraman do ta dëshironte, çdo klient i kameramanit do ta dëshironte përdorimin e kësaj teknologjie, kur ajo që realizohet me të nuk ka krahasime sepse është thjesht përsosshmëria e teknologjisë e vënë në dispozicion të kameramanit për të realizuar klipe të shkëlqyera.

dji-osmo_ecaty_comE pra bëhet fjalë për prodhimin më të fundit të kompanisë DJI që është e famshme për prodhimin e dronëve më me emër dhe profesional në rang botëror. Pasi i dha mundësinë të apasionuarve pas filmimeve dhe fotografive të shpalosnin talentin e tyre nga ajri me prespektiva të papara më parë, tani i jep mundësinë atyre të sperimentojnë një prespektivë tjetër, atë MAKRO pra prespektivën e afërt me objektin.

Bëhet fjalë për produktin DJI OSMO i cili është një “pult” le të themi për të komanduar me kontakt direkt një kamer të motorizuar që eliminon të gjitha dridhjet apo lëvizjet që do të përcilleshin tek një kamër e zakonshme e mbajtur në dorë.

Le të marrim shembullin e dasmave në Shqipëri. Tani mund të kenë një prespektivë më tepër për ti shtuar videoklipit, ndoshta atë më të rëndësishmen, prespektivën që sheh dhe çifti(ose edhe që nuk sheh) por që kameramani mund ta shohë për ta dhe ti prezantojë në një realizim të stabilizuar që të lë mbresa dhe të lejon të krijosh momente suspancë.

Detajet teknike janë me të vërtetë të klasit të parë dhe ju  mundësojnë filmeme UHD 4K deri në 30 fps ose FULL HD me 120 fps per slow motion me cilësi.

Kjo pajisje mund të komandohet me komandat në Trup të pajisjes ose duke përdorur kombinimin me smartphonin tuaj të komunikojë nëpërmjet një app-licacioni zyrtar  që instalohet ne smartphone-in tuaj duke rregulluar çdo detaj të kamerës gjithashtu edhe duke e përdorur si monitor gjatë xhirimeve.

Kjo pajisje del në treg sot me 15 tetor 2015 dhe çmimi në faqen zyrtare shënon 749 Euro.

Nëse argumentet më lart nuk ju bindën për çmimin që ka atëherë shtojmë që ka disa opsione shtesë që ju bën të mundur të bëni selfie perfekte, panorama automatike me një të shtypur butoni, apo edhe time lapse apo slow motion në të njëjtën mënyrë.

Kjo pajisje pritet të  bëhet tendenca e re e videoklipeve dhe gjithashtu do ti shtojë vlerë klipeve të dasmave që do të realizohen me të

Prandaj i themi çifteve që kanë ndër mend të planifikojnë dasmën e tyre mos të tremben aspak sepse do të kenë kujtime të realizuar bukur me këtë pajisje prandaj prejeni datën pa merak 🙂

Ndërsa  çifteve të sapomartuar, ju iku ky shans i shkëlqyer, por mos u dëshpëroni…mund të bëni klipe edhe për përvjetor!!!

 

Lini një Përgjigje