Nuk keni ide te mira? Punoni me dike qe i ka.

Shpeshhere flitet se nderrmarrjet apo kompani te ndryshme industriale jane te deshperuar se nuk gjejne ose me mire nuk i vijne ne mend ide gjeniale per biznesin e tyre. Ne menyre qe te gjejne rrugen e duhur drejt suksesit. Sepse sot per sot eshte ideja rinovuese qe ben kompanine te ece perpara..

çfare ndodh pra nese nje ndermarrje nuk ka ide te medha se si ti pershtatet klientit, si ti beje qefin, si ta terheqi ate drejt produktit qe kompania prodhon?

Pra nje ndermarrjeje i duhet diçka bashkekohore dhe terheqese per klientin por nuk di se çfare te shpiki, çfare te krijoje.

Zgjidhja ekziston dhe eshte me afer nga

çmund te mendohet. Shume te rinj te talentuar dhe me deshire per tu futur ne boten e punes, vihen ne pune me pasionin e tyre per te krijuar, per te nxjerre ne drite diçka me te vertete speciale.

Diçka unike qe jo gjithkujt mund ti shkoje mendja. Ja pra ky eshte kanali qe duhet te ndiqet. Nese nuk keni ide te mira, punesoni dike qe i ka keto ide dhe jepini mundesine ti beje realitet si per ju dhe per ate qe i propozon keto ide.

Nje kompani qe di te investoje ne resurse te reja dhe me ide te mira dhe unike, do te jete gjithmone nje hap perpara ne realizimin e objektiveve te percaktuar dhe ndoshta ndoshta ti tejkaloje ato.

 

Ja pra keshilla qe ju jap, nese nuk keni ide, kerkoni dike qe i ka, nese keto ide i keni ju, kerkoni dike qe ja di vleren dhe jua vlereson idene ne masen e duhur.

Lini një Përgjigje