Shqiperia ka nevoje per hekurudhe dhe trena te rinj!

treni_shqiptar_kashar_durres_linja_hekurudhore_hekurudha_shqiptare_ecaty_com

Eshte inauguruar stacioni i ri i trenit ne Kashar i cili i jep mundesine shume qytetareve te perdorin edhe linjen hekurudhore per te levizur…

Hekurudha Shqiptare (HSH) , ne funksionim qe ne daten May 27, 2015.

Durres- Kashar.
Durres – Elbasan
Durres – Librazhd
Durres – Vlore

Nje rikostrurim i plote do ti duhej hekurudhes Shqiptare. Do te nevojiteshin trena qe ecin pak me shpejt dhe hekurudha qe te jene me te sigurta. Hekurudha eshte ajo qe do te zgjidhte shume probleme Shqiperise ne çdo aspekt por kryesisht te turizmit.

Te shpresojme qe ne nje te ardhme te afert politika Shqiptare ti dedikohej pak edhe trasportit hekurudhor dhe infrastruktures se tij, çdo shtet i emancipuar e ka te pakten nje te tille por disa i kushtojne edhe vemendjen ME TE MADHE per shkak se eshte çelesi i suksesit per ekonomine dhe turizmin, gjithashtu mundeson levizjen e popullates qe nuk ka tjeter mundesi levizjeje.

 oraret_hekurudha_shqiptare_stacioni_i_trenit_ecaty_com
 
Oraret, Stacioni i ri i Trenit Kashar

Lini një Përgjigje