10 gjërat që nuk duhet ti thoni fotografit tuaj!

gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_8

Ndonjëherë ose më shpesh se ndonjëherë, pra shpeshherë ndodh që dikush ndërhyn në zanatin e tjetrit dhe i duket vetja më profesionist edhe pse nuk ka dhënë asnjë provë që di të bëjë të paktën ndonjë gjë fillestare të  atij zanati…të tjerë pretendojnë gjëra që nuk qëndrojnë as në tokë e as në qiell. Të tjerë i kërkojnë pikturë, fotografit e gjëra të tjera si këto.

Për të dhënë disa shembuj ju paraqisim disa imazhe me disa skena që ndodhin zakonisht nën këtë aspekt.  këto “këshilla” jepen për t’ju sensibilizuar me këtë fenomen por jo që mos të flisni fare me fotografin.

Përkundrazi me fotografin duhet të flisni(gjithashtu edhe fotografi me ju) në mënyrë shoqërore, pra duke mos dhënë “urdhra” por duke u këshilluar me njëri-tjetrin për një arritje sa më të bukur të shërbimit fotografik dhe ju kujtoj të jeni sa më natyral dhe të qeshur kur bëni fotografi në mënyrë që të përcillet edhe në foto.

gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_10 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_9 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_7 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_6 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_5 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_4 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_3 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_2 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_1 gjera_qe_nuk_duhet_ti_thoni_kurre_fotografit_ecaty_com_8

Lini një Përgjigje