Shqiperi – Gjermani me 7 maj ka filluar shitja e biletave!

Shqiperi - Gjermani 7_maj

Federata Shqiptare e Futbollit, njofton te gjithe tifozet dhe te interesuarit se ka filluar sot shitja e biletave per ndeshjen Shqiperi – Gjermani All Stars, e cila do te zhvillohet ne Elbasan Arena, me date 07 Maj 2015, ora 18.00.

Pikat e shitjes se biletave per kete event do te jene prane biletarise se stadiumit Qemal Stafa ne Tirane dhe prane biletarise se Stadiumit Elbasan Arena.

Çmimet e biletave per kete ndeshje jane si me poshte:

Tribunat C1, C2, C3 = 100 leke

Tribunat G1,G2, G3 = 100 leke

Tribuna E = 200 leke

Tribunat D, F = 150 leke

Tribunat A, B = 500 leke

FSHF njofton te gjithe tifozet stadiumi Elbasan Arena eshte i pajisur me sistemin elektronik te kontrollit te biletave dhe biletat e prodhuara për këtë ndeshje kane elemente sigurie të nivelit më të lartë, te dukshem dhe te padukshem ne sy te lire. Keto jane masa qe FSHF ndermerr ne mbrojtje te tifozeve dhe per te ndaluar te gjithe abuzuesit e mundshem. Sistemet e kontrollit të biletave në hyrjet e stadiumit janë të kompjuterizuara.

E vetmja mënyre për t’u siguruar nëse biletat janë të rregullta, është kontrolli me pajisjet e përshkruara më lart prandaj këshillojmë të gjithë të interesuarit të blejnë bileta vetëm në pikat zyrtare të shitjes të ofruara nga FSHF (si me lart).
Federata Shqiptare e Futbollit

Lini një Përgjigje