Së shpejti Festivali Folklorik kombëtar në Gjirokastër!

Festivali_folklorik_Kombetar_Gjirokaster_2015

Zbuloni bukurinë e Shqipërisë, zbuloni bukurinë e vendit tuaj dhe vlerësojeni në maksimum!

Kalaja e Gjirokastrës, Legjenda e Argjiros, historia e krijimit të qytetit, mjeshtëria e punuesve të gurit në pritje të thesarit të jashtëzakonshëm të folklorit shqiptar mbarëkombëtar, që nga perlat muzikore, poetike, instrumentale, zakonore e deri tek kostumet që janë vërtet të rralla për nga densiteti dhe historia.

Festivali_folklorik_Kombetar_Gjirokaster_2015_valle
Nga data 10 maj deri në datën 16 maj 2015 në kalanë e Gjirokastrës mbahet festivali kombëtar folklorik. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij evenimenti të rradhë  e plot tradita që shpalosen në këtë festival.

‪#‎ArgjiroFest_ON‬ e restaururar, më bukur se kurrë në datat 10-16 maj në Kalanë e Gjirokastrës!!! Ejani të festojmë së bashku!!!

Festivali_folklorik_Kombetar_Gjirokaster_2015_restauruar

Lini një Përgjigje