Shqiperia e perzgjedhur si “Top-destination” 2015, vend i rekomanduar per tu vizituar

Gjrokastra-Albania-Photo-by-Sarahtz_ecaty_com_shqiperia_turistike

photo by sarahtz

Janë përzgjedhur tashmë 28 destinacionet kryesore për 2015 nga travelsquire.com.
Vetëm tre shtete në Europë janë zgjedhur si “Kryeqyteti Evropian i Kulturës” për 2015, Shqipëria, Belgjika dhe Greqia.
Shqipëria është një vend i bukur, i paprekur mbushur me thesare natyrore, kulturore dhe historike, shkruan Trave Squire

Shqipëria është një vend i bukur që të lë plot mbresa. I pa eksploruar, mbushur me lule naturale,kulturë dhe histori. Tamam si nje makinë e kohës, Shqipëria i jep vizitorit mundësinë të shohë vende që mbartin historinë, vende të harruara por që janë plot vlera për historinë dhe në të njëjtën kohë tërheqëse dhe i shtojnë turistit dëshirën për ta eksploruar të gjithën.

Travelsquire citon vlerat dhe monumentet e Shqipërisë dhe perfshirjen e saj në UNESCO dhe i rekomandon turistëve eksplorimin e saj.

Lini një Përgjigje