Sot me 20 mars 2015 ndodhi eklipsi i diellit qe perkonte edhe me ekuinoksin e pranveres. Hena fshehu diellin pas saj duke u gjendur ne nje distance me te afert se kurre me token.Nje eklips te tille do te mund ta shohim ne vitin 2026 dhe deri atehere veshtroni imazhet e eklipsit te sotem.

Ja dhe nje simulim i zonave te erresuara dhe orarin kur ka ndodhur.

simulimi_i_eklipsit_te_diellit_20_mars_2015_ecaty_com

Lini një Përgjigje