Krijime artistike nga Victor Nunes!

krijime_artistike_me_tapa_birre_dhe_pikture_ecaty_com

Victor Nunes është një artist 65 vjeçar, por ai ka dashur të mbetet i vogël, dhe të luajë me vizatimin dhe fantazinë pikërisht ashtu si bëjnë fëmijët. Eshtë portogez(nga Portugalia), dhe specialiteti i këtij artisti është se di të trasformojë çdo objekt të thjesht në një art të vërtetë duke i kombinuar me pikturimet që bën.

Rezultati është që krijon gjëra vërtet interesante me çdo gjë. Me ndihmën e një stilolapsi apo lapsi, i jep jetë shumë objekteve duke i trasformuar në diçka vërtet të jashtëzakonshme.

Ky art që krijon ky artist quhet pareidolia, ose e thënë ndryshe, ai proçes mendor që frymëzon të trasformojë forma të rastësishme në forma të njohura dhe me kuptim(fytyra,figura,kafshë etj)

Në vijim ju tregojmë disa nga punimet e tij do të mbeteni me gojë hapur…nëse dëshironi të shihni të tjera ndiqni faqen e tij në facebook duke klikuar këtu

victor_nunes_artist_art_me_gershere_ecaty_com

victor_nunes_artist_art_me_mbetje_lapsi_ecaty_com

Lini një Përgjigje