Yllka Mujo, nderohet me çmimin e karrierës në Festivalin e Filmit të Komedisë në Monte Karlo

yllka mujo aktore shqiptare career award monte carlo ecatypikcom

yllka mujo aktore shqiptare career award monte carlo ecatypikcom

Aktorja e mirënjohur e teatrit dhe filmit shqiptar, Znj. Yllka Mujo, nderohet me çmimin e karrierës në Festivalin e Filmit të Komedisë në Monte Karlo!

Aktorja jone e mirenjohur, e teatrit dhe filmit, Yllka Mujo, fiton cmimin e karrieres ne Festivalin e Filmit te Komedise ne Monte Karlo, ku po zhvillohet edicioni i 12-te i tij . Yllka Mujo eshte anetare e jurise se ketij edicioni, artistja epare shqiptare qe perfaqesohen ne keto nivele te filmit nderkombetar. Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro pjesemarrese ne marrjen e cmimit ne skenen e Festivalit ne Monte Karlo . Fantastike!!! Krenare per karrieren dhe vleresimin e aktores sone Yllka MUJO!

yllka mujo aktore shqiptare ecatypikcom
yllka mujo aktore shqiptare ecatypikcom

Lini një Përgjigje