Si te zgjidhni kameramanin/fotografin?

reklama studioristyle 2015

reklama studioristyle 2015

Stina e nxehte po afron dhe bashke me te edhe fejesat e dasmat qe popullojne gushtin.

Disa ndoshta kane menduar kohe me pare per pergatitjet e dasmes si gjetja e lokalit per banketin, okestra apo dj, rezervimi i kameramanit dhe i fotografit. Ata qe mund ti kene gjetur jane ata qe kane dasem por nuk eshte e thene qe te gjithe i kane rezervuar, pasi ka nga ata qe e marrin shtruar, ose ndonjehere edhe me nxitim ne momentin e fundit, si per shembull ata qe kane ndermend te fejohen.

Per te zgjedhur nje kameraman te mire disa mund ti referohen miqve, te tjere germojne ne internet per te gjetur kameramanin/fotografin me te mire apo qe i pershtatet sa me teper çiftit, ndoshta nga karakteri,ndoshta nga profesioni, ndoshta edhe nga buxheti ne dispozicion.

Per ndonje keshille me teper mund te konsultoni studioristyle ne www.studioristyle.ecaty.com  ku keni nje menu te dedikuar pyetje/pergjigje qe mund tju ndihmojne shume ne zgjedhjen e kamaramanit apo fotografit per eventin tuaj. Kliko ketu per te vizituar faqen e sapopermendur.

 

Lini një Përgjigje