Fotot më të bukura nga dasmat nëpër botë për 2014

Të fotografosh dasma nuk është një gjë e lehtë nëse duhet të shkrepësh foto artistike por edhe pse nuk është e lehtë është shumë bukur, një art më vete dhe çdokush ndjen kënaqësi kur sheh një foto vërtet të arrirë.

Ashtu jane fotot në vijim që janë shkrepur në dasma në mbarë botën dhe kanë marrë çmime për artin e shpalosur duke fotografuar dasma.

çmimi i parë si  vendi më i bukur, pranverë 2014, Wiesbaden, Germany

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-23

Photo credits: Dennis Jagusiak

çmimi i parë si Fëmijët janë gjithmonë Fëmijë , pranverë 2014, Hong Kong

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-15

Photo credits: Nick Chang

 

Cmimi i parë për organizimin, Dimër 2013, Ubeda, Spain

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-17

Photo credits: Aurora Lechuga

çmimi i parë si Vallzimi i parë, Vjeshtë 2014, Zwolle, Netherlands

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-25

Photo credits: Peter van der Lingen

çmimi i parë për Gjithçka rreth dritës, dimër 2013, Taipei, Taiwan

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-7

 

Photo credits: Chris Huang

çmimi i parë për kornizën më të bukur, Dimër 2013, Novorossiysk, Russia

 

 

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-6

Photo credits: Ruslan Myts

çmimi i parë si Art puro, pranverë 2014, Denver, Colorado

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-3

Photo credits: Nathan Welton

çmimi i parë si ceremoni, pranverë 2014, Zaragoza, Spain

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-8

Photo credits: Nacho Mora

çmimi i parë si Art puro, Vjeshtë 2014, New York City, New York

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-1

Photo credits: Emin Kuliyev

çmimi i parë si  Portrete nga dasma, Vjeshtë 2014, Nanping, China

creative-best-wedding-photography-awards-2014-ispwp-contest-12

Photo credits: Xiang Qi

 

Nëse jeni fotografë për dasma tregoni dhe ju artin tuaj ne fotografitë që bëni ose nëse jeni ata që martohen, organizoni gjithçka bukur dhe zgjidhni një fotograf të mirë…ndoshta ristylephotography mund të jetë një zgjidhje – fotograf për dasma nga studio ristyle kliko këtu

Lini një Përgjigje