Lumi Shkumbin del nga shtrati, nën ujë dhe kështjella e Bashtovës

keshtjella e bashtoves nen uje2

keshtjella e bashtoves nen uje2

Me shirat e shumtë që kanë rënë ditët e fundit, shumë lumenj kanë dalë nga shtrati duke bërë përmbytje të mëdha në zona të banuara por edhe në toka bujqësore. Të shumta janë dëmet e shkaktuara në të gjithë shqipërinë nga vërshimi i ujit dhe dalja e lumejve nga shtrati.

Një nga lumenjtë që është tejmbushur është edhe lumi Shkumbin i cili ka dalë nga rrjedha e tij e zakonshme dhe ka rrethuar me ujë një monument kulturor siç është kalaja e Bashtovës në fshatin Vilë-Bashtovë të komunës Gosë të rrethit të Kavajës. Nëse një imazh është baraz me njëmijë fjalë atëherë shihni imazhet në vijim.

keshtjella e bashtoves nen uje1
keshtjella e bashtoves nen uje1

keshtjella e bashtoves nen uje2

Lini një Përgjigje