Nikon D750: ja zgjidhja e problemit të dritës jonatyrale.

nikon-d750-flare

“Komunikimi zyrtar me guidën për të ndrequr problemin e dritës jonatyrale në disa ekzemplarë të Nikon D750. Të interesuarit mund të verifikojnë nëse aparati juaj në bazë të serisë së prodhimit, gjendet apo jo midis modeleve që kanë probleme. Këtë verifikim mund ta bëni online me një strument të krijuar enkas për këtë problem. ”

Teknikët e Nikon bënë verifikimet pas senjalizimeve të shumta nga klientët që ankoheshin se në fotot e tyre të shkrepura me Nikon D750 kishte një problem shumë të madh me dritën jonatyrale që shfaqej pa motiv dhe që krijonte jo pak probleme për fotografët, të cilët zbulonin se në fotot e tyre kishte diçka mjaft problematike.

Ekspertët pas verifikimeve të kryera i gjetën zgjidhjen problemit dhe ftojnë konsumatorët që ti japin zgjidhje problemit duke verifikuar më parë nëse aparati i tyre përfshihet në seritë me këtë defekt dhe pastaj të ndjekin guidën për ti dhënë zgjidhje këtij problemi vërtet të madh.

nikon-d750-fixed_160
nikon-d750-fixed_160

Ashtu siç shpjegohet në deklaratë: “Nëse keni një aparat SLR dixhital Nikon D750 që ka problemin e dritës jonatyrale, kontaktoni qendrën e shërbimit Nikon më të afërt. Ata do t’ju riparojnë komponentët e skermimit të dritës dhe do të rregullojnë pozicionin e sensorit AF pa asnjë pagesë nga ana e klientit. Këto modifikime nuk do të kompromentojnë në asnjë mënyrë performancën e aparatit tuaj dhe të funksioneve të tjera”

Për të bërë verifikimin ju mjafton të vendosni serinë e aparatit tuaj në faqen e strumentit online: kliko këtu për të hapur këtë strument

 

Lini një Përgjigje