Harta me e mire në wp-Comprehensive Google Map Plugin

Nuk e di sa nga ju përdorin harta në postime apo site webi për të treguar vendodhjen e një vendi, eventi, spektakli etj.

Kush e përdor kërkon gjithmonë diçka që mund të ketë sa më shumë info dhe që për vizitorin të jenë të kuptueshme menjëherë.

Nëse nuk e keni provuar akoma, ju këshilloj të provoni ” Comprehensive Google Map Plugin” me të cilin mund të vendosni një vendodhje të saktë për gjithçka ju keni nevojë të indeksoni. Ky plugin vjen i pajisur me rregullime që mund të ndryshoni sipas dëshirës, mund të vendosni koordinata, zoom(afrim-largim), ikona etj. Provojeni jua sugjeroj sepse është harta më e mirë që mund të gjeni për wordpres free(falas)! shkarkojeni ketu

Mirulexofshim në sugjerimin tjetër!

Lini një Përgjigje