Connect with us

Plugin wordpress

Personalizoni Custom Login

Published

on

Nëse përdorni wordpress për websitin tuaj apo për klientët tuaj, do të keni me siguri nevojë për një plugin që ti japë një pamje të duhur “portës” së websitit.

Pra nëse dëshironi të ndryshoni faqen e login të wordpress-it në webin tuaj me diçka interesante dhe tërheqëse ateherë ju keni nevojë për “Custom Login” një plugin që do ti japë klas dhe shije faqes suaj të internetit! Provojeni!

Shkarkoje këtu

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Plugin wordpress

Harta me e mire në wp-Comprehensive Google Map Plugin

Published

on

By

Nuk e di sa nga ju përdorin harta në postime apo site webi për të treguar vendodhjen e një vendi, eventi, spektakli etj.

Kush e përdor kërkon gjithmonë diçka që mund të ketë sa më shumë info dhe që për vizitorin të jenë të kuptueshme menjëherë. (më tepër…)

Continue Reading

Trending