Mbledhje fondesh për projekte – një websit i posaçëm

kickstarter

kickstarter

Nëse keni një ide dhe dëshironi ta realizoni mund të kërkoni ndihmë. rallëherë në jetë çdokujt mund ti vijë në mendje një ide gjeniale të cilën po ta realizonte do ti zgjidhte punë shumë të interesuarve.

Kur të vijnë këto ide gjeniale ka diçka që i frenon dhe shpeshherë edhe që na bën të heqim dorë nga realizimi i tyre, për shkak se kërkojnë, përveçse mund dhe përkushtim, edhe para.

Jo çdokush e di që ekziston një websit ku ju mund të prezantoni projektin tuaj, skicen, modelimin e një ideje gjeniale që kërkon PARA për tu realizuar.

Nëse projekti juaj është vërtet interesant ju do të mund të mblidhni këto fonde që do të mund të bëjnë reale idenë tuaj gjeniale.

Websiti është kickstarter(kliko këtu) për më tepër informacione ose kliko këtu për të vizituar websitin zyrtar

Lini një Përgjigje