Casio EXILIM EX-MR1 – një aparat për femra dhe për selfie

Casio-EXILIM-EX-MR1-selfie

Casio-EXILIM-EX-MR1-selfie

Lajme të mira për ata që i pëlqen të bëjnë selfie: Casio ka hedhur në treg aparatin fotografik Casio EXILIM EX-MR1. Ky aparat është menduar posaçërisht për këtë tip fotografie meqenëse kohët e fundit është bërë e modës.

Ky aparat ka të bashkangjitur një pasqyrë që mundëson pamjen reale se ku po e drejtoni aparatin. Ky aparat pritet të korrë sukses mes gjinisë femërore e cila e ka të vështirë të shëtisë pa një pasqyrë me vete. Në këtë mënyrë do të mund të shihen të rregullohen dhe gjithashtu të bëjnë dhe foto.
Ka një monitor LCD prej 2,7″ me një resolucion  460.800 pixel.

Sipas testimeve të kryera duke ndjekur standartin Secondo test effettuati  CIPA, bateria e  Casio EXILIM EX-MR1 ka një kohëzgjatje prej 230 shkrepjesh. Për një shpërndarje të shpejtë të imazheve, është, ndër të tjera e pajisur edhe me Wi-Fi.

Nga ana teknike  Casio EXILIM EX-MR1 ka një sensor CMOS prej 1/2,3″ risolucion 14MP. Skema optike e obiektivit ka 5 elementë(një prej të cilëve jo sferik) në 5 grupe.

Obiektivi është me kënd të gjërë prej 21mm të barazvleshme (në formatin 35mm), shkalla ISO shkon nga ISO 100 në ISO 3.200 dhe është e mundur të bëni filmime Full HD.

Lini një Përgjigje