Artikujte rinj

  • Pilaf me midhje

    Pilaf me midhje

    Me nje pjese te vajit skuqen qepet, hudhrat dhe pastaj shuhen me vere te bardhe. PAs pak shtohet salca e shkrire ne pak uje te nxehte, kripa e piperi dhe lihen te ziejne. Pastaj hidhen… 

  • Fast&Furious 7 se shpejti ne sallat kinematografike.

    Fast&Furious 7 se shpejti ne sallat kinematografike.

    Filmi aksion me i pelqyer nga te rinjte ne mbare boten, Fast&Furious 7 pritet te debutoje ne kinemate e mbare botes ne fillim te prillit te ketij viti. Perkatesisht ne kinemate amerikane do te shfaqet duke filluar nga data 03-04-2015 gjithashtu nga kjo date do te keni mundesi ta shihni edhe ne kinema millenium ne…