Artikujte rinj

  • Enduro 2015 – kampionati kombetar ne Tirane me 14-15 mars

    Enduro 2015 – kampionati kombetar ne Tirane me 14-15 mars

    Informazione mbi garen: Gara do te zhvillohet ne Vaqar ne datat 14 dhe 15 mars 2015. Gara eshte e vlefshme per kampionatin kombetar per enduro. Me teper informacione mund te lexoni ne vijim. Vendi: Tiranë Kordinatat e bivouac: N 41.332570°   E 19.899722° Gjatësia: 45 km Distanca nga qendra e qytetit: 5.2 km (Start/Finish) Numri maksimal i garueve:…

  • Gëzuar ditën e Verës! Video

    Gëzuar ditën e Verës! Video

    “Dita e Verës”: 14 Marsi njihet si “Dita e Verës”. Ajo tashmë është shëndërruar në një festë kombëtare. Festë e ripërtëritjes së gjithësisë, e gjallërimit të natyrës, e vazhdimësisë së jetës, dhe që festohet qysh në kohët e hershme në qytetin e Elbasanit, ndërsa sot festohet në të gjithë Shqipërinë. Dita e Verës ka prirjen…