Artikujte rinj

  • Krijime artistike nga Victor Nunes!

    Krijime artistike nga Victor Nunes!

    Victor Nunes është një artist 65 vjeçar, por ai ka dashur të mbetet i vogël, dhe të luajë me vizatimin dhe fantazinë pikërisht ashtu si bëjnë fëmijët. Eshtë portogez(nga Portugalia), dhe specialiteti i këtij artisti është se di të trasformojë çdo objekt të thjesht në një art të vërtetë duke i kombinuar me pikturimet që…