Artikujte rinj

  • Fotot më të bukura nga dasmat nëpër botë për 2014

    Fotot më të bukura nga dasmat nëpër botë për 2014

    Të fotografosh dasma nuk është një gjë e lehtë nëse duhet të shkrepësh foto artistike por edhe pse nuk është e lehtë është shumë bukur, një art më vete dhe çdokush ndjen kënaqësi kur sheh një foto vërtet të arrirë.

    Ashtu jane fotot në vijim që janë shkrepur në dasma në mbarë botën dhe kanë marrë çmime për artin e shpalosur duke fotografuar dasma.

    çmimi i parë si  vendi më i bukur, pranverë 2014, Wiesbaden, Germany