• Besoni ne endrrat tuaja dhe beni çmos ti realizoni!

    Besoni ne endrrat tuaja dhe beni çmos ti realizoni!

    Kjo është një nga historitë me një moral të fortë për t’ju drejtuar në rrugën e duhur për kapërcimin e vështirësive dhe realizimin e ëndrrave tuaja. Historia që do të lexoni në vijim është klasifikuar nga Hollywood-i si një histori e trishtë(kurse une shtoj…edhe me fund mbresëlënës) Emri i personazhit për të cilin bëhet fjalë është…

  • A real life photo

    Description Ioan is a 85 years old solitary man living up in the mountains. I’ve met him last year during a trip. This year I ‘ve returned and found him in the same state of energy. He has 2 sheeps, a goat, some chikens, 2 dogs and a horse. His most precious things are a…