Artikujte rinj

Së shpejti Festivali Folklorik kombëtar në Gjirokastër!

Së shpejti Festivali Folklorik kombëtar në Gjirokastër!

Zbuloni bukurinë e Shqipërisë, zbuloni bukurinë e vendit tuaj dhe vlerësojeni në maksimum!

Kalaja e Gjirokastrës, Legjenda e Argjiros, historia e krijimit të qytetit, mjeshtëria e punuesve të gurit në pritje të thesarit të jashtëzakonshëm të folklorit shqiptar mbarëkombëtar, që nga perlat muzikore, poetike, instrumentale, zakonore e deri tek kostumet që janë vërtet të rralla për nga densiteti dhe historia.

Festivali_folklorik_Kombetar_Gjirokaster_2015_valle
Nga data 10 maj deri në datën 16 maj 2015 në kalanë e Gjirokastrës mbahet festivali kombëtar folklorik. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij evenimenti të rradhë  e plot tradita që shpalosen në këtë festival.

‪#‎ArgjiroFest_ON‬ e restaururar, më bukur se kurrë në datat 10-16 maj në Kalanë e Gjirokastrës!!! Ejani të festojmë së bashku!!!

Festivali_folklorik_Kombetar_Gjirokaster_2015_restauruar

Related articles

  • Gezuar 1 prillin :) Recete gatimi peshk ne furre

    Meqenese ne gjithe boten 1 prilli ka per protagonist peshkun, ndersa ne Shqiperi njihet si dita e genjeshtres, por si koncept eshte po i njejti dmth qe duhet te genjeni. Por siç e thame sot peshku eshte protagonist dhe keshtu qe ju servirim kete recete per te gatuar peshkun per te qendruar ne teme me…

  • Shqiperia e perzgjedhur si “Top-destination” 2015, vend i rekomanduar per tu vizituar

    Janë përzgjedhur tashmë 28 destinacionet kryesore për 2015 nga travelsquire.com. Vetëm tre shtete në Europë janë zgjedhur si “Kryeqyteti Evropian i Kulturës” për 2015, Shqipëria, Belgjika dhe Greqia. Shqipëria është një vend i bukur, i paprekur mbushur me thesare natyrore, kulturore dhe historike, shkruan Trave Squire Shqipëria është një vend i bukur që të lë…

  • Shqiperia e bukur!

    Nëse këto vepra arti, do të derdheshin në metal, e do të vendoseshin në ato pakëz basene ujore që kemi, qytetet tona do të ishin jo vetëm më të bukura por edhe më të ngrohta e njerëzore…. sugjeruar nga albanian-travel

Leave a Reply