Flow quhet teknologjia më e re për mbledhjen e mjaltit!

flow_teknologji_e_re_per_mbledhjen_e_mjaltit_ecaty_com

Flow: një teknologji e re me të vërtet interesante për mbledhjen e mjaltit pa bërë shumë mundim, është krijuar nga një kompani që merret me rritje bletësh dhe mbledhjen e mjaltit.

Kjo teknologji që ata kanë krijuar bën të mundur mbledhjen e mjaltit pa hapur kosheret që do të thotë pa veshur tutat mbrojtëse, maskën dhe pa përdorur aparaturën tymosëse për të larguar bletët por mbi të gjitha pa vrarë as edhe një bletë. Pasi me metodën e përdorur zakonisht rrezikoheshin edhe shumë bletë gjatë mbledhjes së mjaltit.

Tani edhe mjalti përfundon direkt në kavanoz apo ene tjetër mbledhëse direkt nga kosherja. Me anë të një tubi mjalti rrjedh direkt në enë duke i hequr çdo mundim bletërritësit. Për më tepër shihni videon në vijim:

Ndërsa kjo video tjetër në vijim tregon testin e bërë dhe në mënyrë më të detajuar si funksionon aparatura Flow.

Lini një Përgjigje