Sonte akrepat e orës shkojnë përpara një orë- ndërrohet ora

Ora-verore-akrepat-perpara-nje-ore-ecaty-com

Sonte në darkë ose më mirë le të themi nesër pa gdhirë, sepse ora ka kaluar 12 të natës kur ndërrohet dhe rrjedhimisht ka filluar një ditë tjetër.

Pra në orën 02:00 akrepat e orës dhe orat dixhitale do të duhet të çohen në 03:00 nëse nuk i keni vendosur në menyrë automatike, duhet ta bëni manualisht këtë gjë.

Në mëngjes do tju duhet të ngriheni një orë më parë për në punë por si kompensim do të keni më tepër kohë mbasdite për të shijuar pak diell dhe për të shijuar stinët e ngohta që kanë mbërritur.

Dita fillon e bëhet më e gjatë, dielli lind më herët dhe perëndon më vonë e dita ditës duke u zgjatur.

Ju ftojmë pra ti shijoni dhe ju urojmë ti kaloni sa më bukur këto ditë që vijnë(gjithmonë)

Lini një Përgjigje