Artikujte rinj

Shqiperia e bukur!

Shqiperia e bukur!

Nëse këto vepra arti, do të derdheshin në metal, e do të vendoseshin në ato pakëz basene ujore që kemi, qytetet tona do të ishin jo vetëm më të bukura por edhe më të ngrohta e njerëzore….

sugjeruar nga albanian-travel

Related articles

  • Së shpejti Festivali Folklorik kombëtar në Gjirokastër!

    Zbuloni bukurinë e Shqipërisë, zbuloni bukurinë e vendit tuaj dhe vlerësojeni në maksimum! Kalaja e Gjirokastrës, Legjenda e Argjiros, historia e krijimit të qytetit, mjeshtëria e punuesve të gurit në pritje të thesarit të jashtëzakonshëm të folklorit shqiptar mbarëkombëtar, që nga perlat muzikore, poetike, instrumentale, zakonore e deri tek kostumet që janë vërtet të rralla…

  • Gezuar 1 prillin :) Recete gatimi peshk ne furre

    Meqenese ne gjithe boten 1 prilli ka per protagonist peshkun, ndersa ne Shqiperi njihet si dita e genjeshtres, por si koncept eshte po i njejti dmth qe duhet te genjeni. Por siç e thame sot peshku eshte protagonist dhe keshtu qe ju servirim kete recete per te gatuar peshkun per te qendruar ne teme me…

  • Të jesh njeri apo njerëzor? Ti si je? – video

    Të jesh njeri ndoshta nënkupton të jesh vetëm si formë, por të jesh njerëzor është diçka komplet ndryshe që ndihmon shumë në bashkejetesen e mbarë sociale në shoqërinë ku jetojmë. video në vijim e tregon shumë qartë këtë koncept, ndaj ju ftoj ta shikoni.

Leave a Reply