Artikujte rinj

Të jesh njeri apo njerëzor? Ti si je? – video

Të jesh njeri apo njerëzor? Ti si je? – video

Të jesh njeri ndoshta nënkupton të jesh vetëm si formë, por të jesh njerëzor është diçka komplet ndryshe që ndihmon shumë në bashkejetesen e mbarë sociale në shoqërinë ku jetojmë. video në vijim e tregon shumë qartë këtë koncept, ndaj ju ftoj ta shikoni.

Related articles

  • 5 sjellje që do t’ju bëjnë fotograf profesionist!

    Artikullin e sotëm më tepër se teknikë do ti quaja sjellje të mirëfillta që ndihmojnë për t’u bërë fotograf profesionist…Sepse në fotografi nuk mjafton të dish vetëm rregullat dhe ti zbatosh një për një por ndonjëherë  ose shpeshherë ndihmon dhe morali dhe sjellja me të cilët bëhet puna e fotografit. 1. Ju e njihni aparatin…

  • Së shpejti Festivali Folklorik kombëtar në Gjirokastër!

    Zbuloni bukurinë e Shqipërisë, zbuloni bukurinë e vendit tuaj dhe vlerësojeni në maksimum! Kalaja e Gjirokastrës, Legjenda e Argjiros, historia e krijimit të qytetit, mjeshtëria e punuesve të gurit në pritje të thesarit të jashtëzakonshëm të folklorit shqiptar mbarëkombëtar, që nga perlat muzikore, poetike, instrumentale, zakonore e deri tek kostumet që janë vërtet të rralla…

  • Teknika fotografimi – Koha e shkrepjes!

    Jemi pra në takimin e radhës këtu në ecaty.com me teknika fotografimi që ju servirim çdo të martë, aspektet teknike që do t’ju ndihmojnë të fotografoni si profesionistë të vërtetë.Na ndiqni shpesh dhe do të zbuloni artikuj gjithnjë e më interesantë dhe më interesant është dhe fakti që i keni të gjitha në shqip…. Një…

Leave a Reply