Artikujte rinj

Xiaomi Yi Action Camera për 64 dollarë- konkurrentja kryesore e GoPro me një çmim vërtet interesant!

Xiaomi Yi Action Camera për 64 dollarë- konkurrentja kryesore e GoPro me një çmim vërtet interesant!

Nëse në vendet perëndimore e njohim Xiaomi kryesisht për Smartphonët, kjo kompani kineze njihet në vendin e saj për një shumllojshmëri aparturash të prodhuara dhe të shitura prej kësaj firme prodhuese.

Si të mos mjaftonte Xiaomi ka prezantuar një aparaturë tjetër që pritet të bëhet konkurrentja kryesore e GoPro-së( kamera sportive më e famshme sot për sot)

Xiaomi action camera vs Gopro ecaty.com

Xiaomi action camera vs Gopro ecaty.com

Xiaomi Yi Action Camera, ky është emri zyrtar i kësaj kamere sportive, që prezantohet me një çmim vërtet agresiv, siç e ka traditë kjo firmë kineze. Modeli bazë i Gopro-së shitet rreth 130 dollarë kurse kjo kamer që prezanton Xiaomi ka një çmim rreth 399 Yuan, rreth 57 €uro pra ose 64 dollarë.

Xiaomi action camera vs Gopro ecaty.com

Xiaomi action camera vs Gopro ecaty.com

Kjo kamër rregjistron filmime me një resolucion prej 1080P me një framerate prej 60 imazhesh në sekondë dhe ka një sensor Sony Exmor R BSI CMOS për imazhë spektakolare. Yi Action Camera ka një memorie të brendshme 64GB dhe peshon vetëm 72 gram, gjithashtu është në gjendje të shkojë deri në 40 metra thellësi për ti bërë të lumtur edhe sportistët që merren me zhytje.

Për ata që nuk kanë pretendime për 2.7K apo 4K kjo action camera është një konkurrente e denjë e GoPro-së

Related articles

  • Xiaomi Yi action camera ja si prezantohet ne kuti – video

    Një nga produktet që ka marrë më shumë famë nga ato të realizuara nga kompania kineze Xiaomi, është action camera Yi Action Camera. Kjo kamer sportive është një konkurruese e denjë e gopro-së siç mund të lexoni edhe në artikullin: Në vijim mund të shihni një video si prezantohet kjo kamer në kuti dhe çfarë…

  • Casio EXILIM EX-MR1 – një aparat për femra dhe për selfie

    Lajme të mira për ata që i pëlqen të bëjnë selfie: Casio ka hedhur në treg aparatin fotografik Casio EXILIM EX-MR1. Ky aparat është menduar posaçërisht për këtë tip fotografie meqenëse kohët e fundit është bërë e modës. Ky aparat ka të bashkangjitur një pasqyrë që mundëson pamjen reale se ku po e drejtoni aparatin.…

Leave a Reply