Artikujte rinj

Lushnja nga kodra – video

Lushnja nga kodra – video

Nje video qe tregon qytetin e Lushnjes te pare nga kodra. Keshtu e keni pare radhe here Lushnjen!

 

 

Pubblicazione di Radio LUSHNJA.

Fjale te urta popullore

Kurrë mos i dëgjoni ata që flasin keq për të tjerët, e mirë për tyecaty.com

Related articles

  • Divjaka tërheq vëmendjen e turistëve të huaj.

    Divjaka tërheq vëmendjen e turistëve të huaj. Shqipëria me pasuri të mëdha historike dhe kulturore, çdo vit e më shumë tërheq interesin e turistëve të huaj si dhe vetë shqiptarëve të cilët preferojnë të eksplorojnë vendin e tyre. Karavasta, përditë e më shumë vizitohet nga turistë të huaj që tashmë janë bërë kurioze për faunën…

  • çfare mbjell do te korresh Kjo video e shpjegon disi konceptin!

    Shume fjale te urta te vijne ne mendje duke pare kete video sensibilizuese qe inkurajon nje miresjellje qytetare. çfare te mbjellesh do te korresh (fjale e urte nga populli) mos e hidh ate gur se do te bjer kokes(fjale e urte nga populli por e bere e famshme ne komedine pallati 176) Mos i bej…

Leave a Reply