GoPro do të prezantoje dronin e vet

gopro drone 2015

gopro drone 2015

GoPro do të prezantoje dronin e vet të kompletuar me videokamer me risolucion të lart HD, brenda vitit 2015

 

Dronet, apo aeromobilat me pilotim të radiokomanduar, po shtohen dita ditës. Ka nga ata që i blejnë për qef vetëm për të thënë që e kam pilotuar edhe unë një të tillë. Ka nga ata që e blejnë për ti montuar kamera të vogla apo edhe të mëdha dhe të bëjnë filmime. Ka shumë kompani edhe të padëgjuara më parë që po i kushtojnë një vëmendje të madhe këture helikoperave me shumë helika.

Ajo që bie më tepër në sy kur shohim një drone, është se ata kanë dhe ndonjë kamer të montuar për filmime dhe kjo kamer është zakonisht GoPro Hero, për shkak të peshësh së saj të lehtë dhe kualitetit maksimal.

Pikërisht kompania GoPro ka vendosur të prodhojë në 2015 dronin e saj. Kjo taktikë e kësaj kompanie shumë të njohur vjen pasi shumica e dronëve përdorin GoPro camera për të filmuar. Kështu nëse i prodhojnë vetë edhe dronët do të kenë si rrjedhim dhe më shumë fitime.

Pritet që të jetë një dron shumë i stabilizuar sepse përndryshe kompania nuk do të ketë përfitime nëse dështon në këtë drejtim.

Një pikë tjetër në favor është se çmimi i dronit do të jetë nga 500 deri në 1000 dollarë. Duke i bërë kështu konkurrencë të fortë produkteve të kompanisë më të njohur të droneve, DJI-së, kompani kineze.

Lini një Përgjigje