A real life photo

Photograph transylvanian hunger by  Moga on 500px

Description

Ioan is a 85 years old solitary man living up in the mountains. I’ve met him last year during a trip. This year I ‘ve returned and found him in the same state of energy. He has 2 sheeps, a goat, some chikens, 2 dogs and a horse. His most precious things are a hatchet and the small cottage he lives in. I bet that cottage has to tell some real life stories.
This photo shows how people stay to live and how life stay to people. A daily force for going ahead, survive or better, live in doing something, something that keeps you on and gives motivation to go up.inside Ioan’s cottage >> https://500px.com/photo/89256281

Related articles

  • Besoni ne endrrat tuaja dhe beni çmos ti realizoni!

    Kjo është një nga historitë me një moral të fortë për t’ju drejtuar në rrugën e duhur për kapërcimin e vështirësive dhe realizimin e ëndrrave tuaja. Historia që do të lexoni në vijim është klasifikuar nga Hollywood-i si një histori e trishtë(kurse une shtoj…edhe me fund mbresëlënës) Emri i personazhit për të cilin bëhet fjalë është…

Leave a Reply